Штани з наколінниками Pro Viking GEN 3 NYCO MULTICAM

5450,00
грн.
Штани з наколінниками Pro Viking GEN 3 NYCO MULTICAM виготовлені з тканини Nyco, яка складається з 50% нейлону та 50% бавовни. Тканина має водовідштовхувальне просочення та soft finish, що забезпечує приємні тактильні відчуття. Штани відрізняються високою зносостійкістю, яка втричі перевищує зносостійкість полікотонів зі вмістом поліестеру (Ripstop 65/35). Вставки у зоні наколінників виконані з Cordura 500D, що запобігає протиранню та підвищує довговічність.

Штани оснащені блискавками від японського бренду YKK, карабінами на поясі для аксесуарів, а також вентиляцією у зоні паху, яка прикрита клапаном та сіткою. Наколінники фіксуються вертикально резинкою з регулятором та горизонтально наліпками велкро. Вставний наколінник з піни EVA не втрачає своїх властивостей при довготривалому використанні. Ширина поясу та низу штанів регулюється наліпками велкро.

Вставки з тканини 4w stretch у зоні колін, паху та попереку збільшують зручність та забезпечують додаткову вентиляцію, запобігаючи сковуванню рухів. Гачок внизу штанів для фіксації на взутті запобігає "підстрибуванню" штанів та потраплянню бруду всередину взуття. Штани мають багатофункціональну потрійну кишеню карго з фіксацією та секціями для магазинів АК, кишеню для ножа, дві кишені на сідницях та дві кишені внизу штанів.

Ці штани забезпечують максимальний комфорт і функціональність для активного використання у польових умовах, поєднуючи в собі міцність, захист та зручність.


Відправляємо без предоплат

Магазини

-м.Рівне, Замкова 11
-Рівненська обл. с.Тучин
вул.Староміська 1

+380 68 4052139
Не пропусти